Aura jõhvikajook

Mahlasisaldus 10%

Aura jõhvikajook on valmistatud parimatest Läänemere ääres kasvanud jõhvikatest. Rahvameditsiinis kasutatakse jõhvikaid külmetushaiguste puhul palaviku alandamiseks ja haige kosutamiseks ning enesetunde parandamiseks. Mõnusalt hapukas kuremarjajook sobib suurepäraselt ka kokteilide valmistamiseks. Aura jõhvikajooki sobib rüübata nii toidukõrvaseks kui ka niisama janukustutuseks. Väga hea värskendava kokteili saab, kui lisada greibitoonikule Aura jõhvikajooki ja natuke laimi!

Ei sisalda säilitusaineid.

Aura – kui hoolid kvaliteedist.

1 l tetra
  • vesi, jõhvikamahl kontsentreeritud mahlast (10%), suhkur, happesuse regulaator – sidrunhape, looduslik lõhna- ja maitseaine.

     

  • Energiasisaldus159 kJ / 37 kcal
    Rasvad0 g
    millest küllastunud rasvhapped0 g
    Süsivesikud9,1 g
    millest suhkrud9,1 g
    Valgud0 g
    Kiudained0 g
    Sool0 g