A. Le Coq’i kali on traditsioonilisel kääritamise meetodil kvaliteetsest odrast ja rukkist valmistatud naturaalne kali. Kalja tootmise protsess koosneb mitmest erinevast etapist nagu keetmine, laagerdamine ja filtreerimine. Seetõttu vajabki maitsev A. Le Coq’i kali tervelt neli päeva aega valmimiseks.
A. Le Coq’i kalja tootmise protsess koosneb mitmest erinevast tegevusest. Enne kui joomiskõlbulik maitsev kali valmis, tuleb läbida ca 4-päevane valmistamisprotsess. Kõigepealt…
Poodides müüakse kaht tüüpi pudelikaljasid. Esimese rühma moodustavad pärmidega naturaalselt kääritatud kaljad, mida tehakse samamoodi nagu õlutki: keedetakse kaljavirre, mida kääritatakse ja…
A. Le Coq’i kali on traditsioonilisel kääritamise meetodil kvaliteetsest odrast ja rukkist valmistatud naturaalne kali. Kaljavirde kääritamine on toimunud pärmi ja piimhappebakteritega…