Mahlasisaldus 25%

Mäletate veel aegu, mil sünnipäevadel, aastavahetustel, saunapidudel ning mitmetel muudel üritustel segati suurtesse anumatesse vanaema tehtud mahlast lahjendatud morssi? Jõhvikamahla tehti küllap kõigis kodudes, kus rabas käimist au sees hoiti.

Aura jõhvikamaitselisest siirupist valmistatud morsis on selgelt tunda jõhvikate ürgset ja looduslähedast, veidi mõrkjat maitset, mis on meile kui põhjamaalastele niivõrd omane. Jõhvikamorss sobib suurepäraselt hommikuks, lõunasöögi kõrvale ja ka lihtsalt janukustutajaks.

Aura jõhvikamaitseline siirup sisaldab 25% ulatuses mahla ja selle soovituslik lahjendusvahekord on 1:8-le.

KOOSTISOSAD:

suhkur; vesi; õunamahl kontsentreeritud mahlast (25%); happesuse regulaator – sidrunhape; porgandikontsentraat; jõhvika lõhna- ja maitseaine; toiduvärv – E150d; säilitusained – kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat.


Toitumisalane info 100 ml kohta soovitatud lahjenduse 1:8 korral:

100 ML TOODET SISALDAB KESKMISELT:

Energiasisaldus 84 kJ / 20 kcal
Rasvad 0 g
millest küllastunud rasvhapped 0 g
Süsivesikud 4,8 g
millest suhkrud 4,8 g
Valgud 0 g
Kiudained 0 g
Sool 0 g

Aura – kui hoolid kvaliteedist.

Pakendid