A. Le Coq

Bool apelsinimahlast

09.07.2014

bool apelsinimahlastKuumal ilmal ei ole midagi mõnusamat kui külm, maitsekas kihisev jook. Nami-Nami perenaine Pille Petersoo segas kokku Aura apelsinimahla ning Kellukese, lisas juurde jääkuubikuid ja maasikaid ja ideaalne suvine retsept ongi valmis. Proovi järele!

Suvine alkoholivaba bool sidrunilimonaadi, apelsinimahla ja maasikatega. Limonaad ja apelsinimahl peaksid olema külmkapikülmad!

Kogus: kaheteistkümnele

Läheb vaja:

värskeid või sügavkülmutatud maasikaid

1 l AURA apelsinimahla

jääkuubikuid

1,5 l Kellukese limonaadi

Valmistamine:

Viiluta või tükelda maasikad, pane boolikaussi või suurde kannu. Lisa apelsinimahl ja jääkuubikud, siis kalla juurde limonaad. Serveeri kohe!

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU

Tere tulemast A. Le Coqi maailma

Kinnitan, et olen vähemalt 18-aastane