Mahlasisaldus vähemalt 50%

Tõeliselt magusa apelsini tõid 15. sajandil Indiast Euroopasse Portugali meresõitjad. Portugali, Hispaania ja araabia meresõitjad istutasid apelsinipuid külastatavamate laevateede äärde, et suure C-vitamiini sisaldusega viljad oleksid skorbuudi vältimiseks alati lähedalt võtta. Sellest, et apelsin saavutab oma parima mahlasuse soojas kliimas, räägivad endiselt numbrid ‒ maailma suurim apelsinitootja on Brasiilia, tootes kuus korda enam kui Euroopa suurim apelsinikasvataja Hispaania. Küpsetest viljadest valmistatud Aura apelsininektar on mõnus kosutus neile, kes eelistavad joogi juures mahedamat ja magusamat maitset.

Ei sisalda säilitusaineid.

100 ml toodet sisaldab keskmiselt:

Energiasisaldus 202 kJ / 47 kcal
Rasvu 0 g
sh rasvhappeid 0 g
Süsivesikuid 11,2 g
sh suhkruid 10,1 g
Valke 0,3 g
Soola 0 g

Aura – kui hoolid kvaliteedist.

Pakendid